Hoe werkt klikkie?

Ontvang je mooiste momenten elke maand bij jou op de mat.
Ervaar jouw foto's geprint met de best mogelijke kwaliteit en levensechte kleuren. Het is simpel: klikkie, klaar!

Bevrijd je foto's!

Je telefoon staat vol met foto´s van mooie en bijzondere momenten. Zonde om daar niks mee te doen!

Laat ze niet digitaal verstoffen, maar deel ze met je vrienden en familie!

Upload maandelijks
jouw mooiste momenten!

Elke maand helpen wij je herinneren. Vervolgens worden de foto's door onze experts gecontroleerd en afgedrukt met de hoogste kwaliteit.

Na elke upload worden ze naar je opgestuurd in een stevige envelop, die gewoon door je brievenbus past.

Exposeer, plak of deel uit!

Je ontvangt de foto's maandelijks thuis. De mooiste momenten hou je vast of deel je uit. Plak ze in, hang ze op en exposeer ze op je echte 'wall'!

Veelgestelde vragen

Het lidmaatschap

Wordt het abonnement automatisch verlengd?
De (cadeau)abonnementen stoppen niet automatisch maar gaan automatisch over naar een maandabonnement. Een maandabonnement is maandelijks opzegbaar en te pauzeren. Als je geen verlenging van het (cadeau)abonnement wilt, dan kun je dit aangeven in jouw profiel.
Zijn er nog andere kosten?
Er zijn geen andere kosten aan het abonnement verbonden. Het tarief is inclusief verzendkosten. Geen zorgen dus!
Hoe en wanneer kan ik opzeggen?
Je kunt jouw abonnement stopzetten via jouw profiel.
Kan ik ook wisselen van abonnement?
Het is mogelijk om te wisselen van abonnement. Mocht je van een maandabonnement naar een ander abonnement willen gaan, dan kan dat geregeld worden. Van een jaar-, halfjaar- of drie maanden abonnement overgaan naar een maandabonnement gaat automatisch wanneer de eerst aanbetaalde periode voorbij is, tenzij het abonnement is stopgezet.

Mijn account

Waar kan ik mijn foto’s uploaden?
Je kunt elke maand foto’s uploaden via onze WebApp
Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Je kunt je gegevens als adres, naam en telefoonnummer wijzigen via jouw klikkie profiel. Een klikkie account is gekoppeld aan je e-mailadres, mocht je deze willen wijzigen neem dan contact met ons op. Wanneer je jouw rekeningnummer wilt wijzigen dan kan je ook contact met ons opnemen.
Kan ik mijn abonnement pauzeren?
Ja, dat kan wanneer je een maandabonnement hebt! Ga naar jouw profiel om jouw maandabonnement te pauzeren
Kan ik twee abonnementen nemen op één mailadres?
Nee, helaas kan dat op dit moment niet. Een account is gekoppeld aan je mailadres. Wanneer je een tweede abonnement wilt kan dit alleen door een abonnement te nemen met een ander mailadres.

De fotoservice

Hoe helpen jullie mij herinneren om foto's te uploaden?
Elke maand helpen wij je herinneren door middel van herinneringsmails. Er zijn verschillende soorten mails. We hebben een mail die gestuurd wordt wanneer je weer nieuwe foto's kan uploaden. Ook hebben we mails die verstuurd worden als je nog niet hebt geupload en deze ontvang je 7, 3, 2 en 1 dag(en) voor afloop van je klikkie maand.
Kan ik ook meer dan tien foto’s uploaden per maand?
Op dit moment is er nog geen mogelijkheid om meer dan tien foto’s per maand te laten afdrukken binnen het klikkie pakket. Tip: neem een extra maandabonnement met een ander mailadres. Deze is te pauzeren! Zo kan je altijd een extra set foto’s uploaden.
Kan ik ook foto's bestellen zonder witrand?
Ons doel is om het bestellen van foto's gemakkelijk te maken. Gezien wij altijd de beste kwaliteit willen leveren, is het op dit moment alleen mogelijk om foto’s met een witrand te bestellen.
Wat zijn de formaten van de foto's?
De formaten foto’s die je maandelijks ontvangt zijn:
  • 1 XL foto (15 x 20 cm)
  • 3 Medium foto’ s (10 x 15 cm)
  • 3 Mini foto’ s (10 x 10 cm)
  • 1 fotostrip met 3 foto’ s(5 x 15 cm)
Wanneer mag ik mijn foto's uploaden?
Wanneer jij foto’s kan uploaden kan je terugzien in jouw profiel!
Wat gebeurt er als ik een maand foto’s uploaden mis?
Elke maand heb jij het recht om jouw tien mooiste momenten af te laten drukken. Wanneer je minder dan tien foto’s heb geupload en deze niet binnen jouw klikkie maand verzonden hebt, dan kan je ons mailen via hallo@klikkie.be Wij zullen dan samen kijken hoe je de foto’s die hebt gemist kan inhalen.
Kan ik ook meer foto's bestellen?
Het is alleen mogelijk het maximaal aantal foto’s te bestellen. Mocht je toch vragen hebben over het maximale aantal foto’s dan kan je hier ons contactformulier met ons opnemen

Betalingen

Wanneer wordt het maandbedrag overgeschreven?
Binnen 24 uur na de eerste bestelling wordt het bedrag overgeschreven. Bij het maandabonnement volgt er daarna elke maand dat je abonnee bent een domiciliëring. Als jouw klikkie maandabonnement inging op de 20e, dan zal de maandelijkse overschrijving elke 20e van de maand plaatsvinden tot wederopzegging.
Hoe moet ik betalen?
Je kan betalen met MasterCard, VISA en Bancontact. Vervolgens wordt tot wederopzegging bij het maandabonnement het maandelijkse bedrag gedomicilieerd. Bij de andere abonnementen wordt eenmaal het volledige bedrag overgeschreven voor de aanbetaalde periode.

Fotokwaliteit

Wat maakt de klikkie foto's geoptimaliseerd?
Meer informatie over de foto's vind je op onze productinformatiepagina
Wat gebeurt er als de fotokwaliteit niet goed is?
Dan sturen wij je in jouw volgende klikkie maand gratis een nieuwe foto op.
Kan ik ook Whatsapp foto's printen?
Whatsapp foto’s zijn gecomprimeerd. Dit houdt in dat de kwaliteit voor het afdrukken minder wordt. Wij raden aan om camera foto’s te gebruiken.

Cadeau

Hoe werkt het cadeau geven?
Je kunt kiezen welk cadeau je wilt geven via deze cadeaupagina. Je kunt daar kiezen welk abonnement je cadeau wilt geven en de betaling compleet maken. Wij sturen dan de cadeauvoucher op. Degene die het cadeau ontvangt kan de cadeaucode invullen tijdens het aanmelden op de klikkie website. De ontvanger betaalt dan een symbolisch bedrag van €0,02 om het account te activeren.
Stopt het cadeau abonnement automatisch?
De (cadeau)abonnementen stoppen niet automatisch. Als je geen verlenging van het (cadeau)abonnement wilt kan de ontvanger van het cadeau het abonnement na het verzilveren van de cadeaucode stopzetten via het profiel.
Hoelang duurt het voordat het cadeau wordt bezorgd?
Wanneer je een cadeau bestelt duurt het vanaf dat moment gemiddeld 1 werkdag om het cadeau te versturen. Wanneer het cadeau is verstuurd krijg je een e-mail. Wij streven ernaar om cadeaus die voor 15:00 uur zijn besteld dezelfde dag nog te versturen.
Hoelang is de cadeaucode geldig?
De cadeaucode kan tot 18 maanden na de aankoopdatum worden verzilverd.

Bezorging

Wat zijn de levertijden?
Wanneer je bij het uploaden van de foto’s op verzenden hebt geklikt, kan je de foto’s binnen enkele werkdagen thuis verwachten.
Hoe worden de foto’s verstuurd?
Je ontvangt de foto's in een stevige envelop die door de brievenbus past.
Levert klikkie ook in het buitenland?
Op dit moment leveren we in Nederland en België. Doordat we blijven klikkie blijven doorontwikkelen sluiten we het leveren naar meerdere landen niet uit voor de toekomst. Dus houd ons in de gaten!

Overig

Kan ik contact met jullie opnemen?
Ja, natuurlijk. Ga naar ons contactformulier en laat ons weten waar je vragen over hebt!